Rijke Brit door hond in tractor overreden

Een rijke grootgrondbezitter is wel op een heel ongelukkige manier om het leven gekomen. Nadat hij lekker aan het werk was op zijn landgoed, reed zijn hond in de tractor over hem heen en sleurde hem meters mee. Pas toen de tractor tegen een hek aanknalde, werd de hondenbezitter verpletterd en stierf.

Ondernemer Derek Mead besloot een lekker dagje in de tuin te gaan werken, zijn imposante tuin behorende bij zijn landgoed  in North Somerset, Engeland. Vanzelfprekend pakte hij zijn tractor en ging samen met zijn hond in de cabine op weg naar zijn werkplek.

Daar aangekomen liet de beste man zijn kleine hondje in de cabine zitten, maar stom genoeg liet hij de tractor in zijn vrij staan met stationair draaiende motor. Zodoende hoefde het enthousiast bewegende hondje waarschijnlijk weinig meer te doen dan de versnellingspook een tikje te geven en aan het stuur te gaan hangen om de tractor te laten rijden.

Toen Mead door zijn zoon werd gevonden was deze al overleden ten gevolge van een gebroken ruggegraat en verstikking. Reanimatie mocht niet meer baten.