Voetballer Evra maakt excuses voor likken van kippenpoten

Thanksgiving kan gekke dingen doen met de mens, zo ook met voetballer Patrice Evra. Gisteren plaatste hij een filmpje op Instragram waarop hij de liefde voor een stukje kippenvlees demonstreerde. Nadat dit voor veel ophef zorgde postte hij vandaag in filmpje waarin hij onder andere zijn excuses aanbood voor het likken aan de kippenpoot.

Alles begon gisteren met een filmpje waarop de Franse voetballer enthousiast de kip kust, liefkoost en zelfs het pootje aflikt, dit uiteraard puur uit liefde voor een stukje kippenvlees. Dat zag er zo uit (mocht het Instagram-filmpje niet werken, klik dan hier):

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

I know it’s tomorrow but for mister #ilovethisgame it’s #thanksgiving everyday 😁🍗Soo #happythanksgivng everyone ☺️👋 #positive4evra #crazy

Een bericht gedeeld door Patrice Evra (@patrice.evra) op21 Nov 2018 om 7:39 (PST)

Deze liefdesbetuiging zorgde echter voor veel ophef en dat was niet de bedoeling volgens Evra. "Ik heb gisteren een video geplaatst en sindsdien is er totale gekte ontstaan", zo vertelt de Fransman in een nieuw filmpje. "Het was alleen voor Thanksgiving. Sommige mensen vinden het grappig, sommigen vinden het vreemd en sommigen vinden het smerig. Gelukkig zijn we allemaal anders."

Evra vond niet dat hij te ver ging met het kippetje, alleen het sabbelen op de kippenpoot was wat te gek. "Ik heb gewoon geknuffeld, ik heb het vlees gekust. Ja, ik ging te ver toen ik aan de poten van de kip zoog. Het was een beetje vies."

Ook komen de veganisten aan de beurt die kritiek hebben geuit op de verdediger. "Ik zie veganisten door mijn tuin kruipen en al het gras opeten en daar zeg ik niks van. Soms hebben ze zelfs een koebel om. Ze eten alles, het gras, de bloemen en zelfs de bomen. We hebben de bomen nodig!" Aldus de contractloze speler. Om af te sluiten met: "I love this game".

De reactie van Evra van vandaag (mocht het Instagram-filmpje niet werken, klik dan hier): 

Voetballer Evra maakt excuses voor likken van kippenpoten (Pro Shots / Action Images)
Voetballer Evra maakt excuses voor likken van kippenpoten (Pro Shots / Action Images)