Aangereden fietser gooit met verse poep

Tijd voor een poepbericht, dat was immers al veel te lang geleden. We bevinden ons in het immer vriendelijke Canada, in de stad Victoria om precies te zijn. Daar werd een man op een ogenschijnlijk elektrische fiets aangereden door een automobiliste, en daar had hij flink de schijtbalen van.

Meneer trok de deur open en slingerde wat nare woorden de auto in. Vervolgens trok hij zijn broek omlaag, bakte hij een bruine donut op het asfalt en gooide hij de boel tegen de auto aan. De vrouw achter het stuur had de deur inmiddels gesloten en op slot gedaan, geen onverstandige zet.

Voor hij er vandoor ging sloopte de poepgooier ook nog een koplamp van de auto, door er met zijn fiets tegenaan te beuken. Een oplettende autohandelaar zag het gebeuren: "Toen ik zijn kont tevoorschijn zag komen wist ik dat ik moest gaan filmen", aldus de man in onderstaand stukje uiterst hoogstaande journalistiek.

De politie is op zoek naar de man, omschreven als een jaar of 35. Hij droeg een bruine jas en heeft mogelijk bruine handen.

De poepgooier (Bron: YouTube)