Belg laat 'te grote' piemel verkleinen

Mannen die vinden dat ze een grotere piemel moeten hebben, die zijn makkelijk te vinden. Maar mannen die graag een kleinere piemel willen? Dat is toch wat zeldzamer, maar een 48-jarige Belg was zijn enorme penis zat.

Al tien jaar lang zocht de man een arts om de penisverkleining uit te voeren, maar dat lukte niet. Zijn seksleven was prima, erectieproblemen waren er niet en eigenlijk was zijn jongeheer maar klein: een miezerige 16 centimeter in volle erectie, heel mannelijk FOK! lacht hem vierkant uit.

In het universitair ziekenhuis van Luik vond hij echter iemand om de operatie uit te voeren, met succes. Het spermaspeldje is nu nog negen centimeter in opperste paraatheid en vijf centimeter in normale toestand. "Hij wilde alles graag in verhouding hebben", aldus chirurg Robert Andrianne.

De chirurg heeft met zijn team zelf nog even uit moeten zoeken hoe de operatie uitgevoerd kon worden. "Het staat nergens uitgelegd voor iemand met een normale penis, we hebben de techniek voor hem bedacht." Met een plooitechniek kon Andrianne voorkomen dat het snijden in de zwellichamen zou zorgen voor erectiestoornissen.

Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en de patiënt is naar verluidt nog altijd zeer tevreden. "Zijn erecties zijn nu zelfs iets harder", zegt Andrianne, die nog wel benadrukt dat meneer vooraf uitgebreid (psychologisch) is getest. 

Dergelijke ingrepen zijn in onze contreien zeldzaam, maar in de Verenigde Staten en Kenia (duh) zijn ze al wel uitgevoerd. In onder meer Japan en China lijkt de penisverkleiningsbusiness minder lucratief.