Khedira loopt enkelblessure op tijdens training Juventus

Sami Khedira heeft op de training van Juventus een verstuikte enkel opgelopen. Het is de volgende tegenslag voor de Juventus-middenvelder.

Khedira heeft het grootste deel van het seizoen tot nu toe moeten missen vanwege een dijbeenblessure en speelde sinds halverwege september slechts één Serie A-wedstrijd. Hij begon eerder deze maand in de Champions League tegen Manchester United in de basis en kwam vorig weekend tegen AC Milan als invaller binnen de lijnen.

"Tijdens de training meldde Sami Khedira last te hebben van een verstuikte linkerenkel, waarbij de speler onmiddelijk aan zijn herstel begon en dagelijks zal worden gecontroleerd. De Duitser is nu een groot twijfelgeval voor de wedstrijd tegen SPAL", schrijft Juventus in een verklaring op de officiële clubwebsite . De wedstrijd tegen Valencia op 27 november lijkt ook een twijfelgeval te zijn.

De laatste tegenslag voor de Duitser betekent dat Juventus met blessurecrisis op het middenvelder, waar Emre Can en Miralem Pjanic ook twijfelgevallen zijn voor de volgende competitiewedstrijd van La Veccia Signora. Can ontbrak in de laatste drie competitiewedstrijden vanwege een schildklierprobleem, terwijl Pjanic vrijdag werd vervangen bij Bosnië vanwege een spierblessure. Het zou kunnen betekenen dat Juventus slechts de beschikking heeft over twee fitte centrale middenvelders: Blaise Matuidi en Rodrigo Bentancur.