FOK! Wat een weer: zonnig...

Vandaag is het zonnig. Pas vanaf het einde van de middag trekken er van het noordoosten uit enkele wolkenvelden binnen en in de loop van de avond kan hieruit in het uiterste noorden een beetje motregen vallen. De maximumtemperaturen variëren van 6°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De oost- tot noordoostenwind is matig, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

In de avond en de nacht naar maandag breidt de bewolking zich van het noordoosten uit over het gehele land. Er kan dan lokaal wat lichte (mot)regen vallen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 4°C in het noorden tot rond het vriespunt in het zuiden. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

Maandag overdag is het overwegend bewolkt hoewel op enkele plaatsen af en toe ook de zon te zien is. Verspreid over het land is er een kleine kans op een enkele lichte regenbui. De maximumtemperaturen komen uit op 8°C in het noorden tot 4°C in het zuidoosten. De noordoostelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland

De Rijn, eind juli (Foto: qltel)
De Rijn, eind juli (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!