NFL: Wilson gooit Seahawks in slotfase langs Packers

De Seattle Seahawks hebben in de NFL hun vijfde zege van het seizoen te pakken. In de tiende wedstrijd won de ploeg thuis tijdens Thursday Night Football van de Green Bay Packers, die nu op een record van 4-5-1 staan, tegen de 5-5 van de Seahawks.

De Packers waren in het eerste kwart nog duidelijk sterker: Aaron Jones scoorde een touchdown, Robert Tonyan tekende voor een 54-yard touchdown na een pass van quarterback Aaron Rodgers, terwijl de Seahawks er alleen een field goal van de 40-jarige Pool Sebastian Janikowski tegenover konden zetten: 3-14.

In het tweede kwart was er meer hoop voor de thuisploeg. Quarterback Russell Wilson bediende Doug Baldwin voor een touchdown, Chris Carson scoorde niet veel later ook. Toch hielden de Packers een voorsprong, want Rodgers stelde Jones in staat om een touchdown te scoren: 17-21.

Na nul scores in het derde kwart bracht Janikowski zijn ploeg vanaf 43 yards in de buurt: 20-21, gevolgd door een field goal van Packers-kicker Mason Crosby voor 20-24. Wilson wist echter nog wat te vinden en met vijf minuten op de klokken bezorgde hij de bal bij Ed Dickson, die de winnende touchdown scoorde: 27-24.

Seahawks - Packers (Bron: YouTube)