FOK! Wat een weer: tja, zonnig...

In Zeeland, met name in Zeeuws Vlaanderen komen eerst nog plaatselijk mistbanken voor. Verder aanvankelijk op veel plaatsen nevelig. Het blijft droog en de minimumtemperatuur varieert van iets onder het vriespunt landinwaarts tot +3°C aan zee. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Na het oplossen van de nevel en mist wordt het vandaag een zonovergoten dag. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noordoosten tot 9°C in het zuiden, bij een overwegend matige oostenwind.

In de nacht naar zondag blijft het helder, op wat sluierwolken na. Met minima van rond het vriespunt in de kustgebieden tot 2 a 3 graden vorst verder landinwaarts wordt het kouder dan vannacht. De oostenwind blijft zwak tot matig, langs de kust vrij krachtig.

Ook zondag begint zonnig maar tegen het einde van de middag trekken er van het noordoosten uit enkele wolkenvelden binnen. Het blijft wel droog. De maximumtemperaturen varieren van 6°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten, bij een naar noordoost draaiende matige wind. (Bron: KNMI)

Nederland

Huisjes in Offingawier in Friesland, de foto is van eind september (Foto: Charged)
Huisjes in Offingawier in Friesland, de foto is van eind september (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!