Informatie en opening van God Eater 3 bekendgemaakt

Bandai Namco heeft nieuwe informatie over het verhaal, gameplay features en een nieuw personage onthuld van God Eater 3. Daarnaast is de openingsvideo van de game onthuld.

In God Eater 3 worden de helden gered door de crew van een Ash Crawler, genaamd Chrysanthemum. Ash Crawlers dienen als hub voor de spelers. De crawlers worden beschermd door muren van Anti-Aragami en hebben ook Resonance Radars om Aragami te detecteren.

Na een Ash Storm verliest de Chrysanthemum-crew de mogelijkheid om de Resonance Radar te gebruiken waardoor jij met de hulp van andere spelers de Aragami moet verslaan om de verschillende routes door de Ashlands vrij te maken. Vanaf de bewegende basis, scouten spelers de nieuwe gebieden van de Ashlands om de Caravan verder in de wereld te begeleiden.

Het personage Phym is onthuld. Zij is een mysterieus meisje met een hoorn op haar voorhoofd. Phym maakt een belangrijk onderdeel uit van het verhaal van God Eater 3 waarbij de ontmoeting tussen haar en de helden ervoor zorgt dat hun leven verandert.

De laatste feature die is onthuld, is de Burst Arts speciale aanval, die alleen kan worden gebruikt tijdens Burst Mode. De aanval neemt een andere vorm aan als de speler zich op de grond of de lucht bevindt, waardoor spelers hun eigen speelstijl kunnen ontwikkelen. Om hun personages nog verder aan te passen, kunnen spelers ook verschillende Burst Arts Effects voor elke beweging kiezen, waardoor er veel combinaties kunnen worden gemaakt.

God Eater 3 verschijnt op 8 februari 2019 voor PlayStation 4 en pc.