Chelsea houdt Arnautovic in de gaten

Marko Arnautovic staat in de belangstelling van Chelsea. Dat beweert zijn zaakwaarnemer.

Arnautovic' broer Daniel, die zijn belangen behartigt, zegt op gianlucadimarzio.com dat de oud-speler van FC Twente wellicht niet lang meer bij West Ham United voetbalt. "Het is niet zo dat hij per se weg wil, maar we geloven dat dit wel het moment in zijn carrière is om nog een stapje hogerop te gaan en te proberen om prijzen te winnen, misschien wel de Champions League."

"Er zijn veel clubs in de Premier League die hem volgen. Chelsea en Everton bijvoorbeeld, maar zij zijn niet alleen." Marko Arnautovic stond vier jaar onder contract bij FC Twente, dat hem in het laatste jaar (2009/10) aan Internazionale verhuurde. Broer Daniel sluit een terugkeer in de Serie A niet uit. "Waarom niet? Hij kan bewijzen dat het niet verkeerd was van Inter om een gokje te wagen."

"Marko was pas negentien toen hij bij Inter ging spelen. Hij heeft er nog een paar goede vrienden en veel goede herinneringen aan Milaan." De 29-jarige aanvaller scoorde dit seizoen vijf keer in tien Premier League-duels, ondanks dat The Hammers maar één van de laatste vijf wedstrijden wist te winnen.