GSOD: Cross, Wright en Price boeken tweede zege

Rob Cross, Peter Wright en Gerwyn Price hebben ook hun tweede groepswedstrijd op Grand Slam of Darts gewonnen. Cross is gelet op basis van het legsaldo al zeker van de volgende ronde.

Cross speelde tegen Dimitri van den Bergh en kwam 2-3 achter. Het werd alsnog 4-4. Bijna ging de Belg er nog vandoor met de overwinning, maar de Belg miste een matchdart op de bullseye. Cross gooide vervolgens 48 uit voor de zege. De andere wedstrijd ging tussen Mark McGeeney en Ryan Searle. BDO'er McGeeney won met 5-3.

Wright kende in groep E een makkelijke middag tegen Max Hopp. Het werd 5-2. Josh Payne won met dezelfde cijfers van Jim Williams. Price toonde zich  in groep F de sterkste in een kraker tegen Glen Durrant. De Welshman maakte vooral indruk met zijn zeven 180-ers en scherpe finishes (56 procent). Toch kwam Duzza dicht bij de zege. De tweevoudig Lakeside-kampioen kwam 3-4 voor, maar zag Price langszij komen met een elfdarter. The Iceman won vervolgens de beslissende negende leg.