NFL: Mariota maakt fouten goed en leidt Titans langs Cowboys

De Tennessee Titans hebben tijdens Monday Night Football een zege geboekt op de Dallas Cowboys. Voor de ploeg is het de vierde overwinning in acht wedstrijden, de Cowboys staan na acht duels op een record van 3-5.

Titans-quarterback Marcus Mariota begon bijzonder matig: bij de eerste twee keer dat de Titans het balbezit hadden raakte hij de bal kwijt, wat er uiteindelijk voor zorgde dat Amari Cooper een korte pass van Cowboys-quarterback Dak Prescott de endzone in kon werken.

Derrick Henry zorgde in het tweede kwart met een touchdown voor de gelijke stand, vijf minuten later werd een fraaie drive van de Titans beloond met een touchdown van Dion Lewis op een pass van Mariota. Toch kwamen de Cowboys nog voor het einde van de eerste helft langszij: Allen Hurns werd bereikt door Prescott en trok de stand met een 23-yard touchdown gelijk.

De derde touchdown van de Titans, in deel twee van het derde kwart, was een fraaie: een mooie play eindigde bij Jonnu Smith, die knap de endzone in kon draaien. Ruim vier minuten voor het einde was het Mariota zelf die met een rush voor de volgende touchdown en tevens de eindstand zorgde: 14-28.

Cowboys - Titans (Bron: YouTube)