NFL: Rams eindelijk geklopt na spektakelstuk tegen Saints

De Los Angeles Rams hebben eindelijk de eerste nederlaag van het seizoen in de NFL moeten slikken. De ploeg won de eerste acht wedstrijden onder leiding van quarterback Jared Goff, maar op bezoek bij de New Orleans Saints van Drew Brees ging het mis.

Een touchdown run van Alvin Kamara bracht de Saints op voorsprong, maar via Todd Gurley kwamen de Rams langszij. Dat herhaalde zich nog eens: Kamara bracht de Saints op voorsprong, Brandin Cooks zorgde vroeg in het tweede kwart voor 14-14.

In het restant van de eerste helft sloegen de Saints hard toe: Brees bereikte Tre'Quan Smith voor een touchdown (21-14), bediende Benjamin Watson met een goede minuut te gaan (28-14) en stelde Kamara in staat om al zijn derde touchdown van de avond te scoren (35-14).

Toch vochten de Rams dapper door en via twee field goals van Greg Zuerlein en een touchdown van Malcolm Brown was er weer hoop. Met een kleine tien minuten te spelen tekende Cooper Kupp voor een 41-yard touchdown, waarna Gerald Everett de two-point conversion de endzone in ramde: 35-35, het stond zowaar weer gelijk.

Het lang duurde dat niet, want vanaf 54 yards trapte Wil Lutz een field goal tussen de palen, waarna Michael Thomas met een 72-yard touchdown pass van Brees de eindstand van 45-35 op de borden bracht.

Uitslagen NFL zondag
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers 16-23
Buffalo Bills - Chicago Bears 9-41
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers 42-28
Cleveland Browns - Kansas City Chiefs 21-37
Miami Dolphins - New York Jets 13-6
Minnesota Vikings - Detroit Lions 24-9
Washington Redskins - Atlanta Falcons 14-38
Denver Broncos - Houston Texans 17-19
Seattle Seahawks - Los Angeles Chargers 17-25
New Orleans Saints - Los Angeles Rams 45-35
New England Patriots - Green Bay Packers 31-17

Saints - Rams (Bron: YouTube)