NHL: Hattrick Fowler helpt Ducks langs Blue Jackets

In de Noord-Amerikaanse ijshockeycompetitie NFL stonden zondagavond drie wedstrijden op het programma. De New York Rangers wonnen in Madison Square Garden met 3-1 van de Buffalo Sabres, na veertien wedstrijden pas de tweede zege in reguliere speeltijd voor de Rangers.

De Anaheim Ducks namen het thuis op tegen de Columbus Blue Jackets en dat werd een feestje voor Cam Fowler. In de tweede periode tekende hij voor de gelijkmaker, nadat Pierre-Luc Dubois de Blue Jackets op 0-1 had gezet, en tien minuten later scoorde Fowler ook de 2-1. 

Een goede halve minuut voor het einde bracht Dubois de bezoekers weer op gelijke hoogte en dus was er overtime nodig. Dat duurde niet lang: na 36 seconden kon Fowler zijn hattrick completeren en de Ducks aan de winst helpen.

Ook in Ottawa werd overtime gespeeld. De Senators ontvingen de Tampa Bay Lightning, waarvoor Brayden Point 27 seconden voor tijd de 3-3 scoorde. De overtime was bliksemsnel voorbij: Yanni Gourde scoorde na 14 seconden de winnende 3-4 voor de Lightning.

Het was de avond van Fowler (Bron: YouTube)