De verschillende strijdtonelen van Battlefield V

Over een dikke twee week verschijnt Battlefield V alweer en EA heeft nu een trailer uitgebracht waarin de multiplayer-maps worden uitgelicht. Bekijk de verschillende strijdvelden in Frankrijk, Nederland, Noorwegen en Noord-Afrika.

Tot nu toe heeft Battlefield V qua trailers vooral veel laten zien van de campaigns, dus een uitgebreid overzicht van wat we op release van de multiplayer kunnen verwachten was meer dan welkom. We bekijken acht maps die meteen beschikbaar zijn en één die later releaset als onderdeel van het 'Tides of War'-plan voor Battlefield V. 

Tides of War is kortgezegd de doorlopende support voor de game, met periodiek nieuwe content in de vorm van nieuwe maps, nieuwe gamemodi, wekelijkse events, nieuwe wapens en nieuwe voertuigen. In tegenstelling tot Battlefield 1, waar je voor de post-release content nog een Premium Pass moest hebben, is alle toekomstige content in Battlefield V gratis. Battlefield V verschijnt wereldwijd op 20 november voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.