Sexy nachtkleding door een bril in Catherine: Full Body

Atlus heeft een trailer voor Catherine: Full Body uitgebracht. De game komt uit op PlayStation Vita en PlayStation 4 op 14 februari in Japan, maar zal later ook naar het westen komen.

De trailer laat de bonussen zien van de Limited Edition. Met de 'Nero Glasses zijn de NPC's in sexy nachtkledingte zien. Als preorderbonus is Joker van Persona 5 een speelbaar personage.

Catherine: Full Body is een remaster van de game Catherine uit 2011. Vincent, de hoofdpersonage, woont in een buurt waar vreemde ongelukken gebeuren. Mensen sterven in hun slaap en hun laatste gezichtsuitdrukking duidt op heel veel angst. Het zijn ook allemaal jonge mannen. Het gerucht gaat, dat als mensen dromen dat ze vallen, ze sterven in hun droom en ook in hun slaap.

Vincent is verloofd met Katherine, maar komt in een bar de geheimzinnige en knappe Catherine tegen. Na een one-night-stand begint Vincent ook nachtmerries te krijgen. De gameplay zal zich in de nachtmerries van Vincent afspelen. Hij zal in zijn slaap allerlei puzzels moeten oplossen om de nacht te overleven. Omdat het zich in de droomwereld afspeelt kan er van alles gebeuren, dus bereid je maar vast voor op een goed gesprek met schapen en het betere klauterwerk om elke nacht weer binnen de gestelde tijd bij de uitgang van je droom te komen. Natuurlijk zullen de puzzels vol met vallen zitten en zul je last hebben van wezens die je niet uit je droom willen helpen.

Voor de Full Body-versie is er nu een derde vrouw in het spel. Nieuwe gameplay is er door de online battle modus, waarin je met twee man haast om de top te bereiken.