FOK! Wat een weer: terug naar af

Welkom.

We gaan weer terug naar af. Het was even leuk met die depressie de afgelopen dagen, maar de komende tijd is het hogedruk wat weer gaat overheersen. Koud wordt het daarbij zeker niet. Na het frisse intermezzo van afgelopen week wordt er er de komende dagen weer vrij zachte lucht uit het zuiden aangevoerd. Dit lijkt weer een hardnekkig patroon te worden. Hogedruk rond onze omgeving en lagedruk in het zuiden van Europa.

Heel af en toe zal er eens een zwakke storing in de buurt komen van ons land, maar meer dan wat bewolking en een spatje regen zal dit niet gaan opleveren. Ook vandaag niet. Na een zonnige start neemt de bewolking in de loop van de dag weer toe en dan kan er zo her en der een druppel vallen. Het wordt hierbij ongeveer 12 graden. De wind komt uit het zuidoosten en is meest matig van kracht.

De komende tijd heb ik veel weer-diensten hier op FOK!, dus ik hoop dat de weerkaarten weer een beetje willen gaan meewerken, want ik wil natuurlijk wel wat te vertellen hebben. Ik vrees echter het ergste.   We gaan het zien.

Tot zeer snel.  

Nederland

Inversiej (Foto: DJMO)
Duidelijk hogedruk-invloed. De wolken botsen op de inversie. Monique legde dit fraai vast. ( Foto:DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!