Bayern München bezorgd om nieuw blessuregeval

Bayern München is in afwachting van de ernst van de blessure die Thiago Alcântara dinsdagavond opliep in de bekerwedstrijd tegen SV Rödinghausen.

De krappe zege in de DFB Pokal zorgde al niet voor heel veel euforie bij Bayern en in de slotfase viel Thiago dus ook nog geblesseerd uit. "We moeten de diagnose nog afwachten, maar het ziet er niet goed uit. Hij heeft op dit moment veel pijn", sprak trainer Niko Kovac na afloop.

Thiago kampt met een pijnlijke enkel en hij verliet het stadion op krukken. Bayern heeft al de nodige personele problemen, want het kon dinsdag niet beschikken over Arjen Robben, James Rodríguez, Jérôme Boateng, Mats Hummels, Kingsley Coman en Corentin Tolisso.

Over de wedstrijd kon Kovac niet tevreden zijn. "We moeten hier een derde en een vierde doelpunt maken, dan gaan we ook niet twijfelen. Nu brachten we onszelf in moeilijkheden." Bayern München scoorde binnen een kwartier al twee keer, waarna Renato Sanches een strafschop miste. Vlak na rust bepaalde Rödinghausen de eindstand op 1-2.

Update 13:20u
Uit onderzoek blijkt dat hij een scheur in het gewrichtskapsel en in de voorste kruisband van zijn rechterenkel heeft opgelopen.