Agenten hebben handen vol aan 54-jarige man

Politiemensen hebben in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober 2018 hun handen vol gehad aan een 54-jarige Bredanaar. Hij is uiteindelijk aangehouden voor rijden onder invloed, wederspannigheid en bedreiging.

De man had zich zaterdagavond al vervelend gedragen in de Van de Spiegelstraat in Breda. De man heeft een locatieverbod voor deze straat en mocht daar dus niet komen. Vervolgens zou hij onder invloed van alcohol in zijn auto zijn gestapt en zijn weggereden. Daarna zou hij zich hebben misdragen voor de poort van een politiebureau aan de Mijkenbroek en opnieuw in de auto zijn gestapt.

Toen een politieman hem op de Haagweg in de auto zag zitten en hem wilde aanspreken, viel hij de agent aan. Twee andere politiemensen moesten hun collega ontzetten. Met zijn drieën hielden ze de zich verzettende verdachte vervolgens aan. De agent raakte niet gewond. Wel heeft hij aangifte gedaan van bedreiging en belediging. De verdachte weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Hij zit voor nader onderzoek en verhoor in de cel.