Uitslag ADO - NAC

NAC Breda heeft voor het eerst dit seizoen een punt gepakt in een uitwedstrijd. In Den Haag werd het 1-1 tussen ADO Den Haag en NAC Breda.

Luka Ilić zette NAC in de twaalfde minuut op voorsprong. Na een voorzet vanaf rechts raakte de inzet van de Servische middenvelder nog de paal, maar in de rebound was het toch raak voor Ilić.

Lang kon NAC niet genieten van de voorsprong. Vijf minuten later maakte Abdenasser El Khayati alweer gelijk na goed voorbereidend werk van Elson Hooi. Het was alweer zijn achtste doelpunt van het seizoen.

Na de gelijkmaker van El Khayati zette ADO NAC goed onder druk en was de middenvelder nog dicht bij zijn tweede goal van de avond, met een vrije trap op de lat. Ook Lex Immers was nog dicht bij een doelpunt, maar zijn kopbal eindigde op de lat.

ADO heeft slechts één van de laatste zes competitieduels gewonnen, NAC wacht al acht wedstrijden op een zege.

ADO Den Haag

1 - 1

NAC Breda

17' El Khayati    12' Ilic

Gele kaart: , Nijholt,Koch, (NAC Breda)

Stadion: ADO Den Haag Stadion, Den Haag
Toeschouwers: 12.199
Arbiter: v.Boekel