Politie haalt agressieve dronkelap van de camping

Vannacht zijn agenten meerdere keren naar een camping in de gemeente Sluis gereden omdat zij meldingen kregen van overlast door één van de campinggasten. Telkens als de agenten ter plaatse kwamen was de overlast voorbij en konden zij verder niets betekenen tot ongeveer 06:15 uur.

Meerdere mensen werden lastiggevallen door een 45-jarige man uit de gemeente Sluis die op de camping verbleef en deze man zou zelfs iemand mishandeld hebben. Ook zou hij het interieur van een caravan vernield hebben.

De agenten die ter plaatse kwamen troffen de man buiten aan. Hij was zichtbaar onder invloed van alcohol, schreeuwde de hele boel bij elkaar en gedroeg zich heel agressief. De man is aangehouden en werd overgebracht naar een politiecellencomplex.

Tijdens de rit daar naartoe gedroeg de man zich zo agressief dat de agenten hun dienstvoertuig tot twee keer toe langs de kant van de weg hebben moeten zetten om de man weer te kalmeren. De tweede keer zijn er zelfs meerdere agenten in de auto bij de man komen zitten om hem in bedwang te houden.

Ook in het politiecellencomplex bleef de man zich recalcitrant gedragen. Hij is ingesloten en zit nog vast. De man zal vandaag gehoord worden. Door de eigenaar van de caravan is aangifte gedaan van de vernieling.