NFL: Texans kloppen Dolphins, vijf touchdown passes Watson

In de NFL was het tijdens Thursday Night Football tijd voor een duel tussen twee ploegen die na zeven wedstrijden hetzelfde record hadden: vier zeges en drie nederlagen. De Houston Texans ontvingen de Miami Dolphins en gingen er met hun vijfde zege vandoor, onder meer dankzij vijf touchdown passes van quarterback Deshaun Watson.

Kenyan Drake bracht de Dolphins met een 12-yard touchdown run op voorsprong, maar Lamar Miller sloeg kort voor het einde van het kwart terug namens de Texans: 7-7. Watson bereikte al vroeg in het tweede kwart Jordan Thomas en die zorgde voor de volgende touchdown, waar de Dolphins alleen een field goal van Jason Sanders tegenover konden zetten.

Vroeg in de tweede helft was het wederom Thomas die door Watson werd bereikt voor nog een touchdown, maar de Dolphins gaven niet op: quarterback Danny Amendola kwam met een 28-yard pass naar Drake, die voor 21-17 zorgde. Amper een halve minuut later konden de Texans echter weer juichen. Will Fuller liep volledig vrij en Watson kon hem met een 73-yard pass keurig bereiken.

Fuller scoorde zo de touchdown (28-17), maar later in de wedstrijd raakte hij geblesseerd en het vermoeden bestaat dat zijn kruisband is afgescheurd, waarmee het gelijk einde seizoen zou zijn. Zijn touchdown was in elk geval de genadeklap voor de Dolphins, die alleen nog uit twee field goals scoorden. De Texans zetten er in het vierde kwart nog twee touchdowns bij: Watson bediende wide receiver DeAndre Hopkins beide keren.

Texans - Dolphins (Bron: YouTube)