2 doden bij eenzijdig ongeval

Bij een ongeval op de Cornelis Lelylaan in Amsterdam zijn afgelopen nacht twee doden gevallen. Het ongeluk gebeurde rond 03:00 uur vannacht. De witte Volkswagen Golf waarin ze zaten raakte van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend, het lijkt erop dat er geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken waren.

Meerdere ambulances, brandweerwagens en een mobiel medisch traumateam werden opgeroepen. Agenten hebben daarna grote schermen om de auto neergezet en de weg afgezet voor onderzoek. Vanochtend liet de politie weten dat de slachtoffers het ongeluk niet hebben overleefd. De identiteit van de slachtoffers is nog niet officieel vastgesteld.

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen vraagt getuigen van het ongeval zich te melden. Mensen met beeldmateriaal, zoals bijvoorbeeld dashcambeelden, wordt gevraagd om deze ter beschikking te stellen. Beelden uploaden is mogelijk via de website van de politie. Mensen met overige informatie kunnen ook het formulier gebruiken, of bellen met 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.