West Virginia partner van Fallout 76

Een verlaten en radioactieve post-apocalyptische wildernis lijkt ons niet het beste visitekaartje van je streek. De West Virginia Tourist Office denkt daar anders over en kondigt een partnerschap aan met Fallout 76-ontwikkelaar Bethesda.

"Verlaat Vault 76 en maak je op om West Virginia opnieuw op te bouwen. Bethesda Softworks en de West Virginia Tourism Office gaan officieel samenwerken om Fallout 76 te promoten. In de game komen spelers oog in oog met bekende wezens uit West Virginia’s folklore, waaronder Mothman en Flatwoods Monster. Ze verkennen een ruig en veelzijdig landschap, met de nodige subtiele hints naar West Virginia’s unieke landschap, geschiedenis en cultuur," valt er onder andere te lezen op de website van het toeristencentrum.

In aanloop naar de release van de game is Vault Boy al op verschillende plekken gezien in de Amerikaanse staat. En de Tourist Office heeft nog meer in petto, waaronder exclusieve rondleidingen door het gebied – ongetwijfeld in een Fallout-thema. Het iets meer verlaten en aan gort gebombardeerde digitale West Virginia bezoek je vanaf 14 november op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Op die dag komt Fallout 76 uit.