Ondaan terug bij Telstar

Terell Ondaan keert terug in Velsen-Zuid. Hij tekent een contract tot de zomer van 2020 heeft getekend, zo laat Telstar weten. Ondaan trainde de voorbije tijd al mee bij De Witte Leeuwen.

"Wij denken dat wij met de komst van Terell de selectie een goede boost geven. Naast zijn voetballende kwaliteiten, neemt Terell ook ervaring mee die wij goed kunnen gebruiken. Wij zijn daarom erg blij Terell te kunnen toevoegen aan de selectie",  zegt technisch directeur Piet Buter.

Ondaan is geen onbekende van Telstar. In het seizoen 2013/2014 maakte hij kort deel uit van de selectie van trainer Marcel Keizer. In een korte periode maakte de aanvaller grote indruk. In drie wedstrijden scoorde hij vier doelpunten en stond hij aan de basis van een mooie seizoensopening. Het leverde hem die zomer direct nog een transfer op naar Willem II, omdat Ondaan toen op amateurbasis bij Telstar in dienst was.

Tot 2016 stond Ondaan onder contract in Tilburg. Na een seizoen bij het Rotterdamse Excelsior trok Ondaan naar PEC Zwolle voor het seizoen 2017/2018. Op 31 augustus van dit jaar verscheurde PEC zijn contract en kon gaan. Na enkele weken meetrainen, heeft Ondaan nu voor bijna twee jaar getekend in Velsen-Zuid. Hij is direct speelgerechtigd.