Mbappé verpulvert Lyon in 13 minuten

Paris Saint-Germain heeft zondag ook de negende wedstrijd in de Franse Ligue 1 gewonnen. De koploper speelde thuis tegen Olympique Lyon en legde de ploeg van Memphis Depay stevig over de knie.

Neymar trapte al na negen minuten de 1-0 vanaf elf meter op de borden, maar het leek nog vrij lastig te gaan worden voor PSG: verdediger Presnel Kimpembe kreeg tien minuten voor rust al een rode kaart. De situatie met een man minder duurde echter niet lang: Lucas Tousart van Lyon kreeg kort voor rust zijn tweede gele kaart.

In de tweede helft bleek er dan ook niks aan de hand voor de Parijzenaren. In de 61e minuut verdubbelde Kylian Mbappé de score, in de 66e minuut tekende hij voor 3-0. De tiener was nog niet klaar, want drie minuten later was zijn hattrick compleet en na nog eens vijf minuten had hij zijn vierde te pakken: 5-0.