MLB: Yankees trekken stand gelijk in Boston, Astros op 2-0

De honkballers van de New York Yankees hebben de tweede wedstrijd in de American League Division Series tegen de Boston Red Sox gewonnen. Op Fenway Park in Boston werd het 2-6 voor Didi Gregorius en zijn ploeg, waardoor het 1-1 staat in de best-of-5-serie.

Werper David Price van de Red Sox kreeg het gelijk stevig voor de kiezen: Aaron Judge sloeg een joekel van een homerun in de eerste inning, een homerun van Gary Sanchez en een rake klap van Andrew McCutchen in de tweede inning zorgden al voor 0-3, waarna Price vervangen werd.

In de vierde inning deden de Red Sox dankzij een homerun van Xander Bogaerts wat terug, maar Sanchez deelde de genadeklap uit in de zevende inning: hij ramde een 3-run homerun het stadion uit en hielp de Yankees zo definitief op weg naar de 6-2 zege.

De Houston Astros wonnen in de andere serie in de AL Division Series ook hun tweede thuiswedstrijd tegen de Cleveland Indians. Francisco Lindor had de Indians met een homerun op voorsprong gezet, maar homeruns van Marwin Gonzalez en Alex Bregman hielpen de Astros aan de 3-1 zege.

MLB play-offs zondag (Nederlandse tijden, live op FOX Sports, best-of-5)
22.35 Colorado Rockies - Milwaukee Brewers, National League Division Series, wedstrijd 3 (2-0 Brewers)
02.05 Atlanta Braves - Los Angeles Dodgers, National League Division Series, wedstrijd 3 (2-0 Dodgers)

Red Sox - Yankees (Bron: YouTube)