Kenshiro gaat los in Fist of the North Star: Lost Paradise

Ryu Ga Gotoku Studio laat weten dat Fist of the North Star: Lost Paradise uit is voor PlayStation 4 en natuurlijk hoort bij dit feit een launchtrailer.

Fist of the North Star: Lost Paradise speelt in de wereld van de Fist of the North Star-manga. Spelers moeten als Kenshiro hun weg vinden door een alternatieve versie van het originele verhaal, de resten van de post-apocalyptische Aarde verkennen in een aanpasbare buggy, en vijandelijke bendes vernietigen met Kenshiro’s Hokuto Shinken-technieken.

Net zoals in de Yakuza-serie van Ryu Ga Gotoku Studio, zit de wereld van Fist of the North Star: Lost Paradise vol zijmissies die je helpen Kenshiro te upgraden en de wereld op te bouwen. En ook de bizarre minigames zitten in de game. Van buggy-races en op ritme gebaseerde chiropractische Hokuto Shinken-therapiesessies tot het beheren van een nachtclub en meer, je kunt naast de vechtactie allerlei nieuwe dingen in de wereld beleven. Maar natuurlijk is de hoofdrol weggelegd voor het vechten. Kenshiro vecht met traditionele Hokuto Shinken-moordtechnieken die hij in de loop van het verhaal vrijspeelt met de ervaringspunten die hij verdient door vijanden te verslaan en zijmissies en minigames te voltooien.

Omae wa mou Shindeiru!

NANI!!?