NFL: Goff schittert in winst Rams op Vikings

In de NFL hebben de Los Angeles Rams ook hun vierde wedstrijd gewonnen. In het Los Angeles Memorial Coliseum werden de Minnesota Vikings over de knie gelegd, vooral door een ijzersterk spelende quarterback Jared Goff, die de wedstrijd van zijn leven speelde.

Beide ploegen scoorden één touchdown in het eerste kwart, maar vooral de tweede van de Rams was een fraaie: Goff gooide een verre pass richting Cooper Kupp, die een mooie catch maakte en voor 14-10 zorgde. Vikings-quarterback Kirk Cousins bereikte Aldrick Robinson voor een touchdown en dus kwamen de Vikings weer langszij.

Nog een touchdown van Kupp bracht de Rams weer naar de leiding, terwijl Goff niet veel later ook Brandin Cooks wist te bedienen voor alweer zijn vierde touchdown pass van de wedstrijd: 28-17. Een touchdown van Adam Thielen in het derde kwart gaf de Vikings nog wat hoop, maar dat werd door Robert Woods - na wéér een pass van Goff - de grond in geboord. De Rams wonnen uiteindelijk met 38-31.

De 23-jarige Goff eindigde het duel met vijf touchdown passes, één meer dan zijn beste wedstrijd tot donderdag. Met 465 yards verpulverde hij zijn hoogste aantal passing yards: dat stond op 355, vorig jaar tegen de Houston Texans. Met 26 van de 33 completed passes kwam Goff ook nog eens uit op 78,79%, dat deed hij alleen vorige week nog beter tegen de Los Angeles Chargers.

Rams - Vikings (Bron: YouTube)