NFL: Roethlisberger leidt Steelers langs Buccaneers

De Pittsburgh Steelers hebben in de NFL hun eerste overwinning van het jaar binnen. De ploeg won tijdens Monday Night Football van de Tampa Bay Buccaneers, die de eerste twee duels juist hadden gewonnen.

Cameron Brate opende de score met een touchdown voor de thuisploeg, waardoor de kanonnen in het stadion van de Buccaneers konden bulderen. Niet veel later bereikte Steelers-quarterback Ben Roethlisberger tight end Vance McDonald, die safety Chris Conte op indrukwekkende wijze passeerde en zo een 75-yard touchdown scoorde.

Antonio Brown voegde er namens de Steelers in het tweede kwart nog een touchdown aan toe, Bud Dupree was goed voor een pick six: een interception die hij gelijk de endzone in kon rennen voor nog een Steelers-touchdown.

Ook Ryan Switzer was nog goed voor een touchdown, waardoor de Steelers halverwege een 10-30 voorsprong hadden. De Buccaneers probeerden nog wat terug te doen, maar twee touchdowns in het vierde kwart kwamen te laat en de ploeg kwam drie punten tekort: 27-30.

Buccaneers - Steelers (Bron: YouTube)