Isaac en Jeanne bedacht voor One Piece World Seeker

Bandai Namco onthult een trailer voor One Piece World Seeker. De video geeft nieuwe informatie rond het verhaal en introduceert twee nieuwe personages bedacht door Oda-sensei, de bedenker van One Piece.

Eiichiro Oda – bedenker van One Piece – werd vanaf het begin betrokken bij het project en het uitwerken van het gameconcept. Hij gaf zijn zegen over het verhaal van de game en bedacht twee nieuwe originele personages, Jeanne en Isaac, waar de focus op zal liggen in dit nieuwe avontuur van de Straw Hat Crew.

Prison Island’s inwoners zijn verdeeld in twee facties. Aan de ene zijde heb je de “Pro-Navy” die het gezag en modernisatie van de Marine hebben aanvaard, aan de andere zijde heb je de “Anti-Navy” die alles traditioneel willen houden. De twee aangekondigde personages staan symbool voor beide facties.

Isaac is de gevangenisbewaker die heeft geholpen het eiland op te bouwen na de oorlog. Luffy en zijn crew wisten geen indruk op hem te maken, maar Isaac blijkt geen onbekende voor Lucci te zijn. Hij is een man van vele geheimen.

Jeanne is een “Anti-Navy” en de leider van de rebellen. Ze houdt van het eiland en zweert diens inwoners te beschermen. Ze verlangt naar vrede, gezien er al veel mensen hebben geleden onder het conflict. Hoe loopt haar ontmoeting met Luffy af en wat zal dit betekenen voor het eiland?

One Piece World Seeker verschijnt in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc