Mystieke krachten in Warriors Orochi 4

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer en informatie bekendgemaakt van Warriors Orochi 4. Zo zijn er Deification- en Sacred Treasure-systemen.

De helden uit de hele Dynasty- en Samurai Warriors-universums worden geconfronteerd met nog een strijd; de god van de goden, Zeus, heeft zich met het menselijke rijk bemoeid om zijn eigen parallelle wereld te creëren. De helden leren dat om deze mysterieuze situatie op te lossen en terug te keren naar huis, ze acht Ouroboros-armbanden moeten vinden, maar sommige mensen ontdekken dat deze armbanden veel kracht hebben en besluiten ze in hun eigen voordeel te gebruiken. Deze nieuwe functie, Deification, geeft de kracht van de goden aan degenen die de armband hanteren. Met deze nieuwe vorm kunnen de personages die Deification uitvoeren niet alleen een onbeperkte hoeveelheid magie gebruiken in de strijd, maar ook unieke fysieke en magische aanvallen inzetten.

Bovendien zijn alle 170 speelbare personages in Warriors Orochi 4 in staat om Sacred Treasures te gebruiken, waardoor de helden tijdens de strijd zowel nabije als lange afstand magische aanvallen kunnen uitvoeren. Het combineren van deze aanvallen met andere teamleden, het winnen van gevechten, het helpen van bondgenoten en samen trainen, verbetert de relaties tussen personages en biedt verschillende voordelen. Het versterken van de realties tussen personages verbetert hun mogelijkheden wanneer ze samenwerken en ontgrendelt gebeurtenissen tussen hen. Zo leer je meer over hen en hun ware motieven in deze parallelle wereld.

Warriors Orochi 4 komt 19 oktober uit op PlayStation 4, Xbox One, Switch, en pc.