Jörgensen kijkt terug op 'deprimerende' periode

Nicolai Jörgensen maakte zondag tegen AZ zijn rentree in een officiële wedstrijd van Feyenoord. "Eindelijk", aldus de Deen na afloop.

Jörgensen stond door een voetblessure weken buitenspel en tijdens de interlandperiode deed hij mee in een oefenwedstrijd tegen NEC. In de uitwedstrijd tegen AZ (1-1) mocht hij Robin van Persie na 85 minuten vervangen. "Het is zo saai, je mist iets in je leven", zei Jörgensen op FOX Sports over de eerste weken van dit seizoen.

"Je krijgt niet de adrenaline die je normaal elke week krijgt. Het is deprimerend, ik wist ook niet hoe lang het zou duren. Ik ben blij om weer met mijn teamgenoten op het veld te staan en de fans weer te zien. Ze wisten m'n naam nog", grapte hij.

In die paar minuten die Jörgensen meedeed kon hij puntenverlies voor Feyenoord niet voorkomen. "Ik wist dat ik niet lang zou spelen. Ik heb tweeënhalve maand niet gespeeld, dus ik heb tijd nodig om weer 100 procent fit te worden. Vijf minuten was genoeg vandaag, ik was gewoon blij om weer op het veld te staan."