Robben haalt heerlijk uit, eerste Bundesliga-goal Dilrosun

In de Bundesliga heeft Bayern München na drie wedstrijden nog altijd het maximale aantal punten. Bayer Leverkusen werd zaterdag in München met 3-1 verslagen, onder meer dankzij een heerlijke goal van Arjen Robben.

Wendell schoot de bezoekers vanuit een strafschop op voorsprong, maar het duurde niet lang voor Corentin Tolisso de 1-1 binnen kon werken. Nog voor rust onderschepte Robben een bal, waarna hij deze op heerlijke wijze vól in het doel ramde, zijn 140e goal voor Bayern.

Bayern bleef constant de bovenliggende partij, maar pas kort voor tijd zorgde Tolisso's vervanger James Rodriguez voor de verlossende 3-1, waarna Karim Bellarabi van Leverkusen na een forse overtreding op Rafinha nog net iets eerder dan zijn teamgenoten mocht douchen.

De 19-jarige Nederlander Javairo Dilrosun maakte bij Hertha BSC zijn debuut in de basis in het uitduel met VfL Wolfsburg. Hij opende de score na een uurtje, maar door drie goals in de laatste paar minuten werd het geen 0-1, maar 2-2.