Lyon ontsnapt met puntje in Caen

Olympique Lyon is zondag in de Ligue 1 ontsnapt aan een nederlaag. Op bezoek bij Caen leek de ploeg van Memphis Depay lange tijd een nederlaag te moeten slikken, maar in de slotfase kwam het toch nog een klein beetje goed.

Nabil Fekir had Lyon kort voor rust op 0-1 gezet, maar kort na de onderbreking tekende Claudio Beauvue vanaf de penaltystip voor de gelijkmaker. Niet veel later werd Fekir in het gezicht getrapt door Aleksandr Djiku, die dan ook gelijk mocht gaan douchen.

De thuisploeg moest het dus met een man minder doen, maar Prince Oniangue scoorde toch zijn eerste goal voor Caen: 2-1. In de absolute slotfase bracht Depay de bal bij verdediger Ferland Mendy, die als een volleerd spits zijn eerste Ligue 1-goal binnen wist te werken: 2-2.

Baissama Sankoh kreeg in de blessuretijd namens de thuisploeg ook nog een rode kaart. Hij gaf Rafael da Silva een kopstootje, waarna de Braziliaan zich op het oog zwaargewond naar de grond liet zakken - wat wel weer mee bleek te vallen toen de rode kaart voor Sankoh een feit was.