'Klager tegen #metoo-klaagster werd ook aangeklaagd door minderjarige'

Actrice Asia Argento bracht seksueel misbruik door Harvey Weinstein aan het licht, het begin van het hele #metoo-gebeuren, acteur Jimmy Bennett vertelde onlangs dat Argento hem toen hij nog minderjarig was seksueel misbruikte....en nu blijkt Bennett zelf ook niet zo'n lieve jongen, in elk geval aldus een ex van hem.

Weinstein's carrière is door vele beschuldigingen wel voorbij, die van Argento zit ook in het slop. Na Bennett's woorden is ook even naar zijn geschiedenis gekeken door de roddelpers en wat blijkt? In 2015 vroeg een jonge ex-vriendin van hem een tijdelijk contactverbod aan wegens aanranding, toen zij nog minderjarig was.

Volgens de ex zou Bennett haar ook nog gestalkt en bedreigd hebben, terwijl ze bij de politie ook melding kwam maken van kinderporno in Bennett's bezit. "Toen ik 17 was, en Jimmy 18, praatte hij me in bed. Ik had nog nooit eerder seks gehad", vertelde ze tegenover de politie. "Daarna bleef hij zichzelf mijn leven in praten en manipuleren."

Het tijdelijke contactverbod werd destijds toegekend, maar een maand later weer ingetrokken nadat de niet nader genoemde ex, een jonge actrice, niet op kwam dagen bij de rechtbank.