Trailer: The Romanoffs

Na een aantal teasers heeft Amazon voor hun nieuwe tv-serie The Romanoffs de eerste echte trailer vrijgegeven. Deze toont nog steeds niet veel van de uiteindelijke verhalen, maar zet wel de toon en laat veel van de castleden zien.

The Romanoffs is een 'antologieserie', wat zoveel betekent als 'het zijn allemaal losse verhalen'. In dit geval is het een verhaal per aflevering, maar de verbindende factor is dat ze allemaal vertellen over nakomelingen van de Russische koninklijke familie Romanov. Of althans: personen die beweren nakomelingen zijn, vergelijkbaar met hoe de in de Eerste Wereldoorlog vermoorde familie nog leek te leven dankzij bedriegers die beweerden verloren familieleden te zijn.

De serie kent een grote cast met bekende namen, waaronder Isabelle Huppert, Christina Hendricks, John Slattery, Jack Huston, Amanda Peet, Aaron Eckhart, Corey Stoll en vele anderen. The Romanoffs is bedacht door Matthew Weiner, die bekendheid verkreeg als bedenker van Mad Men. De serie is vanaf over precies een maand, 12 oktober, te zien bij Amazon Prime Video.