Vandoorne geeft alles in laatste races voor McLaren

Stoffel Vandoorne kreeg onlangs te horen, dat hij komend seizoen niet meer voor McLaren zal rijden. Zijn plek wordt in 2019 ingenomen door Lando Norris. Desondanks blijft de Belg gemotiveerd voor de resterende races.

"Hoewel ik echt uitkijk naar de toekomst sinds ik heb bevestigd dat ik volgend seizoen niet voor McLaren race, ben ik ook honderd procent vastbesloten om alles te geven in de resterende Grands Prix van deze jaargang", aldus Vandoorne. "Het team en ik pushen allebei keihard om de best mogelijke resultaten te boeken met wat we hebben. Het is dus zeker nog niet over."

Komend weekend wacht de Grand Prix van Singapore op Marina Bay Street Circuit, de baan waar hij vorig jaar als zevende over de finish kwam.

"Dit circuit past zeker meer dan andere banen bij de sterke punten van ons pakket. Ik ben dus hoopvol gestemd voor een positiever weekend, waarin we een betere snelheid kunnen laten zien en het gevecht kunnen aangaan met onze concurrenten", blikte de Belg vooruit. "We hopen een positief weekend voor de fans te hebben."