MLB: Monsterlijke homerun Storey, Braves laten Red Sox terugkomen

De honkballers van de Colorado Rockies hebben woensdagavond in eigen huis met 5-3 gewonnen van de San Francisco Giants, maar de ogen waren vooral gericht op Trevor Storey, die maar liefst drie homeruns sloeg in zijn eerste drie slagbeurten.

Storey begon in de eerste inning al met een dijk van een homerun van 459 voet, maar in de vierde inning haalde hij pas écht uit: Storey mepte de bal loeihard de hoogte en diepte in, uiteindelijk 505 voet - een dikke 150 meter - ver, een van de verst gemeten homeruns in de MLB-geschiedenis. In de zesde inning voegde hij er nog eens een flinke homerun aan toe, wat de Rockies uiteindelijk richting winst hielp.

Ook voor de Boston Red Sox was er winst en wel bij de Atlanta Braves. Makkelijk was het niet: onder meer dankzij een triple van Ozzie Albies stonden de Braves na vijf innings op 7-1, maar in de achtste inning haalden de Red Sox uit. De bezoekers scoorden zes runs, zagen de Braves met 8-7 toch op voorsprong komen maar beslisten het in de derde inning met twee outs op de borden: Brandon Phillips sloeg een 2-run homerun en de Red Sox wonnen met 8-9.

Uitslagen MLB woensdag
Atlanta Braves - Boston Red Sox 8-9
Cleveland Indians - Kansas City Royals 3-1
Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds 3-2
Washington Nationals - St.Louis Cardinals 6-7
Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays 10-3
Miami Marlins - Philadelphia Phillies 2-1
Los Angeles Dodgers - New York Mets 3-7
Texas Rangers - Los Angeles Angels 3-9
Chicago White Sox - Detroit Tigers 2-10
Houston Astros - Minnesota Twins 9-4
Milwaukee Brewers - Chicago Cubs 4-6
Colorado Rockies - San Francisco Giants 5-3
Oakland Athletics - New York Yankees 8-2
Seattle Mariners - Baltimore Orioles 5-2

Storey kent een fenomenale wedstrijd (Bron: YouTube)