FOK! Wat een weer: ZON! Nazomer!

De dag begint onbewolkt met eerst ook enkele mistbanken. Verder schijnt de zon vandaag volop, wel ontstaan er gedurende de dag enkele kleine stapelwolken. Het blijft droog en de maxima lopen uiteen van 20°C op de Wadden tot 24°C in het zuidoosten. De noordoostenwind neemt in de loop van de dag toe naar matig.

In de nacht naar maandag raakt het van het oosten uit bewolkt. Het blijft overwegend droog en de minima liggen rond 14°C. De wind is noordoostelijk en is zwak tot matig.

Maandag overdag is er vrij veel bewolking. In de ochtend kan er lokaal wat lichte regen vallen. In de middag zou er lokaal een bui tot ontwikkeling kunnen komen, hierbij is ook een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 22°C. De wind is noord tot noordoost en is matig, aan de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Dreigende regen boven Rotterdam  (Foto: Anoniem)
Dreigende regen boven Rotterdam (Foto: Anoniem)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!