Sekspoppenbordeel geopend in Canada

Het is een stukje reizen vanaf je veilige zolderkamer, maar sinds afgelopen week kunnen Fok!kers die wel eens een keertje iets anders willen dan de vertrouwde rechterhand in Canada terecht om aan hun morbide behoeftes te voldoen. In Toronto is namelijk een heus sekspoppenbordeel geopend.

Het bedrijf heet Aura Dolls en biedt de mogelijkheid om jezelf volkomen te laten gaan op een stuk plastic dat veel van een vrouw wegheeft. Volgens een woordvoerder van Aura Dolls zijn er geen taboes en kan eigenlijk alles wel, behalve dan waarschijnlijk het letterlijk uit elkaar trekken van de sekspop. Kortom: alles dat je altijd al had willen doen met een sekspartner, ware het niet dat vrouwen enorme spelbrekers kunnen zijn.

In het bordeel is geen menselijk personeel aanwezig, bezoekers hoeven zich niet druk te maken dat ze iemand van vlees en bloed tegen komen, aldus een van de initiatiefnemers.

"We focussen ons op het feit dat er mannen zijn die er vaak duistere, gewelddadige fantasieën op nahouden. In plaats van dat dit een op een verkeerde manier naar buiten kan komen, bieden wij nu de kans om dit te kanaliseren". 

Klanten kunnen kiezen uit zes verschillende modellen, elk representeren ze een vrouw van tussen de 21 en 24 jaar oud. Het gegoten, geschilderde en -op termijn- volgespoten plastic heeft ieder een eigen etniciteit. Er hoeft dus (buiten seksisme om) niet gezeurd te worden over stereotyperende, dan wel rolbevestigend racisme. Ze hebben allemaal hun een ander kleur haar, ogen, lichaamsvormen en de borsten schijnen echt heel natuurlijk aan te voelen.

Prijzen variëren van tussen de 80 dollar voor een half uur tot 960 dollar voor een ménage à trois van vier uur met twee poppen tegelijk.

Critici zien het bedrijfsbeleid met lede ogen aan. Zij opperen dat het copuleren met plastic dames kan leiden tot een gedehumaniseerd vrouwenbeeld. Het zou verkrachting normaliseren.