Ouders Alfie Evans verwelkomen zoontje Tom

Thomas en Kate Evans, de ouders van de bekende Britse peuter Alfie Evans die op 28 april overleed, hebben opnieuw een zoontje gekregen. Dat meldt The Mirror. Het jochie heeft de naam Tom, naar zijn vader, gekregen. Kate was volgens ingewijden al zwanger op het moment dat Alfie overleed, maar hield de zwangerschap stil. 

Alfie Evans werd wereldnieuws in april omdat zijn ouders met man en macht probeerden hun zoontje, dat leed aan een zeldzame degeneratieve hersenaandoening, in leven te houden. Dat werd door de rechtbank tegengehouden, die het ziekenhuis beval om de behandeling stop te zetten. Daarna duurde het nog vijf dagen voor Alfie's lichaam het opgaf en de peuter stierf. 

Afgelopen dinsdag, exact vier maanden na de het overlijden van Alfie, plaatste Thomas een seri aangrijpende foto's op Facebook. Bij de foto's schreef hij "Vandaag vier maanden geleden kreeg je vleugels. De pijn en het verdriet worden met de dag erger. Ik hou zoveel van je en mis je tot we elkaar weer zien. Ik hou van je".