Emmen laat aanvaller Peters naar Volendam gaan

Cas Peters heeft FC Emmen verlaten om bij FC Volendam te gaan voetballen. De 25-jarige aanvaller tekent daar een contract voor drie jaar.

Peters, die sinds de zomer van 2016 voor Emmen speelde, had bij de promovendus nog een contract tot het einde van dit seizoen, met de optie voor een extra jaar. In het seizoen 2014/15 voetbalde Peters ook bij Emmen. In totaal kwam hij in 124 officiële wedstrijden 56 keer tot scoren en gaf hij twintig assists.

Bij Volendam hoopt de spits nu weer meer speeltijd te krijgen. Peters moest aan De Oude Meerdijk concurreren met Nicklas Pedersen, Jafar Arias en aanvoerder Anco Janssen. Dit seizoen kreeg hij alleen speeltijd in de thuiswedstrijd tegen AZ, toen hij in de slotfase mocht invallen.

Na Kelvin Oxfoort, Nordin Bakker, Robin Schouten en Boy Deul is Peters de vijfde zomeraanwinst voor Volendam. "Ik ben blij dat we een aanvaller van het kaliber Peters aan onze selectie kunnen toevoegen. Samen met Deul brengt hij de nodige ervaring met zich mee", reageert trainer Misha Salden. De oranjehemden staan nog op nul punten in de Keuken Kampioen Divisie, na nederlagen tegen FC Den Bosch (1-2) en Sparta (2-0).