Monaco in blessuretijd onderuit bij Bordeaux

De nummer twee van de Ligue 1 van afgelopen seizoen, AS Monaco, zit er nog niet best op. Na drie wedstrijden staat de ploeg op de negende plaats, nadat het derde duel van het seizoen zondag verloren ging: Girondins de Bordeaux was in eigen huis te sterk.

François Kamano schoot na rust vanaf elf meter raak namens de thuisploeg, waarmee hij de score na een moeizame eerste helft opende. De pas 17-jarige Pietro Pellegri - ondanks zijn leeftijd door Monaco gekocht voor 25 miljoen euro - mocht invallen en tekende voor de fraaie gelijkmaker, maar toch ging het fout voor de Monegasken: Kamano miste een tweede penalty, maar schoot in blessuretijd alsnog de winnende 2-1 binnen.

Bordeaux zit in een roerige periode, waarin Thierry Henry als trainer aangesteld lijkt te worden om de geschorste Gustavo Poyet te vervangen.