FOK! Wat een weer: vanmiddag droger

Vanochtend vroeg is het overwegend bewolkt en valt er af en toe lichte regen of motregen. In de loop van de ochtend wordt het van het westen uit geleidelijk overwegend droog en volgen enkele opklaringen. Vanmiddag kan er lokaal nog steeds een enkele bui voorkomen. De wind draait van zuidwest naar west en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. De middagtemperaturen lopen uiteen van 18°C aan de kust tot lokaal 21°C in het zuidoosten.

Vannacht zijn er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. Landinwaarts kan er in opklaringen een mistbank ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 11°C in het noordoosten tot 14°C in Zeeland. De wind wordt boven land zuidwest en neemt af naar zwak tot matig.

Morgen hebben we een afwisseling van zon en wolkenvelden, het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt tussen de 20°C aan zee tot lokaal 24°C in het zuidoosten. De wind is zuidwest en is zwak tot matig, later in de middag en avond wordt de wind zwak en veranderlijk. (Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Spylacopa_68 spotte een volle maan boven Kempen (Foto: Spylacopa_68)
Spylacopa_68 spotte een volle maan boven Kempen (Foto: Spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!