Man propt 15 eieren in kont en belandt op intensive care

Een 29-jarige Nederlander heeft een beetje teveel South Park gekeken en dat idee bleek in combinatie met het gebruiken van het nodige GHB niet zo strak. Ook zijn anus eindigde vermoedelijk niet zo strak, want meneer propte samen met zijn partner vijftien hardgekookte en gepelde eieren in z'n reet.

Zoals wel vaker het geval is als je vijftien eieren in je aars stampt kreeg meneer er eigenlijk wel last van en dus toog hij naar het ziekenhuis. Daar constateerde men dat zijn hartslag en ademhaling flink verhoogd waren en dat zijn buikspieren zich willekeurig aanspanden.

Op een CT-scan bleek dat het domme ei een perforatie in zijn karteldarm had, naast een 'forse hoeveelheid lucht en vocht in de vrije buikholte'. Uit een operatie bleek dat hij ook een joekel van een scheur in zijn darmwand had, naast dus een hele berg eieren in zijn buikholte.

Volgens het verslag uit het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde werden de eieren operatief 'zo goed en zo kwaad als dat ging' verwijderd, waarna de buikholte werd gespoeld. Meneer mocht na korte tijd op de intensive care in 'klinisch goede conditie' naar huis.

De man had het uiteindelijk bijna goed: hardgekooktje eitjes zijn natuurlijk het lekkerst, ze even pellen is ook wel handig...maar dan moeten ze alleen nog in een ander gat. Onze les van de dag is dan ook duidelijk: eieren moeten in de mond, niet in de kont. Tenzij je uit je mond wilt poepen.

Eten gaat er via de mond in en komt er via de kont uit.....dus eten gaat er via de kont in en komt er via de mond uit! (Bron: YouTube)

Zo eet je een kalkoen (Bron: YouTube)