King K. Rool weet wel raad met Snake in gameplay-video Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo heeft onlangs een aantal nieuwe personages onthuld voor Super Smash Bros. Ultimate. Met name King K. Rool, de slechterik uit de eerste drie Donkey Kong Country-games, was een door de fans veelgevraagd personage. Op het Japanse YouTube-kanaal van Nintendo is nu een video verschenen waarin te zien is hoe deze badass krokodil vecht.

K. Rool neemt het op tegen Solid Snake, die na zijn debuut in Brawl wederom zijn opwachting maakt in Super Smash Bros. Ondanks zijn opnieuw gebalanceerde moveset heeft hij het niet bepaald makkelijk tegen K. Rool. De koning van de Kremlings vecht op een gevarieerde en voor de fans erg herkenbare manier. Ook zijn allesvernietigende Final Smash komt aan bod.

Daarnaast heeft Nintendo nog een gameplay-video gepubliceerd van een 2-tegen-2 teamgevecht tussen Lucina, Chrom, Dark Samus en Ridley. Dark Samus is een zogeheten echo fighter van Samus, wat betekent dat de movesets van beide personages erg vergelijkbaar zijn. Chroms vechtstijl is zodoende gebaseerd op die van Roy.

Super Smash Bros. Ultimate lanceert op 7 december voor Nintendo Switch.