Hazard: "Ik zal dit jaar niet meer vertrekken"

Eden Hazard gaat deze maand niet meer vertrekken bij Chelsea. De Belg wordt al lange tijd in verband gebracht met Real Madrid.

De Belgische vleugelaanvaller zei na het WK dat het 'misschien tijd is om een iets anders te ontdekken'. Hazard kan nu een nieuw contract tekenen op Stamford Brigde, maar Goal begrijpt dat hij in dit stadium terughoudend is om zijn handtekening onder de verbintenis te zetten.

"Je weet wat ik na het WK heb gezegd. Ik ben gelukkig hier, daar wil ik nu niet meer over praten", vertelt Hazard, na afloop van de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Arsenal, in gesprek met RMC Sport. "Er is veel gezegd, veel onzin. Op dit moment ben ik gelukkig. Ik sta nog twee jaar onder contract en we zullen zien wat er gaat gebeuren. Ik zal dit jaar niet meer vertrekken."

"De transfermarkt in Engeland is al gesloten. We kunnen verkopen, maar we kunnen geen spelers meer aantrekken. Het zou een beetje vreemd zijn als Chelsea me zou laten gaan en geen vervanger zou kunnen halen. We konden (tegen Arsenal) zien dat de fans van me houden. Ik voel me hier goed. We zullen zien wat er in een jaar of twee gebeurt."