Johnny Depp: 'Amber Heard scheet in bed'

Mooie vrouwen poepen natuurlijk niet, maar volgens Johnny Depp lijkt dat toch wat anders te liggen. Het Britse roddelblaadje The Mirror zegt namelijk dat de acteur zijn inmiddels ex-vrouw Amber Heard ervan beschuldigd een drol gedraaid te hebben. In hun bed, ook dat nog.

Depp zou denken dat Heard expres in hun bed scheet, mogelijk als grap, omdat hij twee uur te laat op kwam dagen voor haar 30e verjaardag in 2016. Depp stormde hun appartement in Los Angeles uit en de schoonmaakster vond de volgende dag een drol tussen de lakens.

Sterker nog, volgens een 'ingewijde' uit Depp's omgeving is er zelfs 'sterk fotografisch bewijs', waaruit zou blijken dat het toch echt Heard was die op het bed een bruine trui had zitten breien. Zelf ontkent de actrice overigens, volgens een woordvoerder was haar hondje Boo de schuldige.

In februari 2015 trouwden Heard en Depp, ruim een jaar later waren ze elkaar strontzat en vroeg Heard de scheidingspapieren aan, naar verluidt omdat Depp haar mishandeld zou hebben.

Hier zijn we de dader van de poepgrap, Amber H., aldus Depp (WikiCommons/Gage Skidmore)
Hier zijn we de dader van de poepgrap, Amber H., aldus Depp (WikiCommons/Gage Skidmore)