Rottend lijk gevonden in kolom van supermarkt

In het Amerikaanse stadje Lancaster deed de filiaalmanager van een supermarkt een wel heel griezelige ontdekking. Hij vond een lijk in een stenen kolom die voor de ingang van de supermarkt stond. De politie vermoedt dat dit een voortvluchtige was die een week eerder nog aan de politie wist te ontsnappen.

De manager rook een vieze geur rondom de kolom, maar kon de oorzaak van de smerige geur niet vinden. Hij ging uit van een lek in het riool en belde een loodgieter om eens naar de afvoer te komen kijken. De loodgieter brak samen met de klusjesman een stuk van de kolom open en zij zagen toen tot hun grote schrik een been en een schoen uitsteken.

Het is waarschijnlijk de man die de politie een week eerder met de auto achterna zat. "Hij vluchtte de auto uit en rende de supermarkt in. Op één of andere manier wist hij op het dak te klimmen en werd hij niet meer gevonden en dat terwijl we alles afgesloten hadden", aldus de sheriff. "Hij zal wel via het dak in de kolom zijn geklommen om aan de achtervolgende agenten te ontkomen en uiteindelijk kon hij er niet meer uit."

De lijkschouwer zal moeten bepalen hoe de man precies om het leven is gekomen. De sheriff vervolgt: "Het is hier elke dag veertig graden. Ik moet er niet aan denken om met die temperaturen in zo'n kolom vast te moeten zitten. Als hij op die manier is doodgegaan, is dat een verschrikkelijke manier om te gaan."


tv-verslag van het incident (Bron: ABC7)